Vi mangler ungdomsspillere i Højby S&G Bordtennis 2016 - 2017

 

Bordtennis kan man spille hele livet, hvorfor ikke begynde nu? Der er træning hver mandag og torsdag i kælderen på Højby Skole. Mandag fra kl. 18,00 og torsdag fra kl. 17,30.

 

I kan låne bat så i kan prøve om det er noget for jer. Der er plads til både drenge og piger, og i er så hjertelig velkommen.

 

Vi har ungdomsturneringshold, og man kan også nøjes med at træne. Kig ned i kælderen på Højby Skole hvor der altid er mindst en træner til rådighed, eller ring til turneringslederen for ungdom John på 28 91 11 46. 

 


VI    G J O R D E   D E T

Vores ungdomshold i B-rækken spillede torsdag den afgørende kamp om det fynske kredsmesterskab mod TRITON. Vi kom bagud 2-0, fik udlignet til 2-2, og da Helene tabte sin kamp nr. 2 regnede jeg med at 1.  pladsen ville glippe. Vi var bagud med 3-2, men derefter så vi os ikke tilbage og vandt de resterende 5 kampe til stor jubel for vores tilhængere og med en flok slukørede spillere og forældre fra TRITON. Virkelig flot spil 3 sejre til Minh, 2 sejre til Felix og en enkelt til Helene. Det skal lige siges at Felix tabte alle sine kampe da vi mødte dem første gang.

Det synlige bevis på vindere af B-rækken, som Helene sagde, det bedste er at D-rækken blev udskiftet med B-rækken, er det mesterrækken næste år? Minh var desværre syg ved præmieoverrækkelsen.

 

Og så var der vin til John fra Helene, Minh og Felix


Opdateret 26.09.2016.

 

 

                                 

    

                                                                 

 

 

 

..::Copyright 2005 - Højby S&G::..