Højby S&G Bordtennis har den 28.01.2017 haft 4 trænere på kursus som er afviklet af DBTU i den "gamle" kasserne på Sdr. Boulevard i Odense. Der var 12 deltagere heraf var de 4 fra Højby S&G bordtennis. Formålet med kurset er at fastholde de 10 - 12 årige i bordtennisklubben og ifølge Katja, Bruno, Helene og Claus var det et godt kursus hvor man fik masse af nye ideer til træningspas og meget mere.

Højby er med i "det batter" i hele 2017 og skulle gerne mere med til at fastholde spillerne når de nu er kommet i klubben. Højby´s 5 ungdoms trænere får hjælp til træningen af DBTU instruktører i det næste år. Vore trænere kan også deltage på yderligere trænerkurser det næste år uden det koster kursusgebyr. Så Højby S&G bordtennis er vel den bedst rustet klub i Danmark når det gælder trænere, en træner for hver 2-3 ungdomsspiller er sikkert Danmarksrekord. Vil du vide mere om det`batter, så klik på billedet øverst, ellet kontakt klubbens kontaktperson John Jørgensen på 28 91 11 46.


5 Fynske mestre 2017, heraf en dobbelt mester.  

Om det var den nye klubdragt, eller bare meget tændte spillere vides ikke med sikkehed, men der var Guld til Felix og Minh i Y. drenge C double, Guld til John og Kasper i Herre kl. 6 double.

Felix blev Fynsmester i Y. drenge single C-rækken og Bronze til Minh i samme række.

Bronze til Nicolai i Herre kl. 7 single og endelig Bronze til Per i Herre kl. 5 single. Flere billeder i fotoarkiv.

 

Fynske mestre 2017 Felix, Minh, John og Kasper. 

 

 

Opdateret 16.02.2017 John Jørgensen

                                                                                          

   

..::Copyright 2005 - Højby S&G::..