Husk kursus i Hjørring den

Husk Kursus i Silkeborg

Husk reaktionsbanemesterskab i Slangerup

Husk  sommerlejr i Ribe i uge 27

 

Her kan du se vores forhånds oplysning til vores 30 års jubilæum

 

  

 

 

 

Ingen mulighed for ændret træningtider til Højby Budo Klub

Højby Budo Klub (HBK), har træningstider hver tirsdag og torsdag fra kl. 19 til 21:30. Om tirsdagen træner junior/senior holdet og om torsdagen træner junior/senior samt børne/rollinge holdet. Alle træner i Multihallen, dog afskilt i to grupper.

Børne/rollinge træner i tidsrummet fra 19 – 20 og består af ca. 25 medlemmer som alle er i alderen fra 5 til 9år. Børneholdet har haft et meget stigende deltager antal siden holdstarten for snart 4 år siden. Desværre melder ligeledes mange fra pga den holdets sene træningstid 19-20.

På baggrund af ovenstående har klubben, kæmpet for en ændret træningstider af børneholdet fra kl 19-20  til  18-19. HBK har deltaget i flere møder med HøjbySG’s hovedbestyrelse samt de involverede  hold, som skulle flyttes fra tidsrummet. På møderne var hovedbestyrelsen alle enige om børnenes træningstid var for sent og skulle flyttes en time frem.

Som møderne forløb ændres holdningerne desværre fra nogle af hovedbestyrelsens deltagere, hvilket betød tvivl og spørgsmål fra nogle af mødedeltagerne. Tvivlen og spørgsmålene beror på flytningen af det ene dansehold som har træningstiden fra 18-19 i Multihallen. Dertil tilføjes deres spørgsmål på hallens ’tab’ ved flytningen af det ene eller evt  begge dansehold til Friskolen. Ved flytningen af kun det ene dansehold opstår problemet med manglende instruktør, da den nuværende instruktør har begge hold.

Efter flere møder, modtog HBK desværre opringningen med det endelige afslag og hermed ingen ændring af træningstiden for vores børn/rollinger og ej mulighed for større hold..

Dette får desværre en trist betydning for HBK, som ellers havde et hold der kunne vokse endnu engang og træne alene i Multihallen, i stedet som nu, hvor vores måtteareal skal deles mellem to hold og begrænse træningsmulighederne af hensyn til medlemmernes sikkerhed under træningen.

HBK kan ikke flytte træningssted, da vi flytter og pålægger vores træningsmåtter fra gang til gang. Vi har 2*måtteareal som hver vejer minimum 1ton. Måtterne er en vigtig del for alle medlemmerne, da det er her kampsporten og selvforsvarsdelen udøves.

Ovenstående blev drøftet med forældrene til børneholdet, som ligeledes sidder med en ’øv’ fornemmelse.

 

                                                          Fortvivlede og uforstående forældre til Højby Budo Klub’s børnehold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 
  


 

 

 
 

..::Copyright 2005 - Højby S&G::..